vakantie-reisbureaus.nl
vakantie-reisbureaus.nl
campinglive
Luxe kampeervakanties in 15 Europese landen!
Vacansoleil Camping Holidays is een Nederlandse reisorganisatie en is 39 jaar geleden opgericht.
Vacansoleil is specialist op het gebied van luxe kampeervakanties, met verkoopkantoren in 9 Europese landen. De reisorganisatie biedt meer dan 300 topcampings in 15 Europese landen en is marktleider in de Benelux en Denemarken.Vacansoleil is een familiebedrijf en biedt vakanties in luxe stacaravans en bungalowtenten.

Er kan een keuze gemaakt worden uit 4 typen stacaravans: Bali, Fiji, Tahiti en Waikiki. De stacaravans hebben allemaal eigen sanitair met een toilet, wastafel en douche, een compleet ingerichte keuken met koelkast, twee of drie slaapkamers en een terras met tuinset en parasol. De 6-persoons bungalowtenten hebben o.m. een volwaardig keukenblok, een vol formaat koelkast en echte bedden voor een heerlijke nachtrust. Op de meeste campings biedt Vacansoleil ook plaatsen aan voor wie met de eigen tent of caravan reist. In het laagseizoen kan geprofiteerd worden van extra voordeel zoals 7=6 en 14=10.

Vacansoleil is bekend van het populaire tv-programma Campinglife. Al voor het zevende achtereenvolgende jaar is Vacansoleil de drijvende kracht achter dit RTL 4 programma. Alle ruim 300 topcampings zijn te boeken via de website.

campinglive

Adverteren bij Daisycon
op bungalow
vakantie december
vakantie januari
vliegtickets reizen
vakantie-experts
vakantie-discount
vakantie stunt
annulering-vakantie
vakantie-specialist
Home